Blog

De beste feel-good tips voor jou!

gellak kopen

Het is soms nou eenmaal moeilijk om je goed te voelen. Als er veel stress op je afkomt of je na een moeilijke periode erg moe bent, ga je dat zien aan je uiterlijk. Je houding zakt in, je krijgt wallen onder je ogen van de vermoeidheid, en je huid wordt er vaak slechter van. Die kleine dingen vallen een andere misschien niet eens op, maar aan jezelf merk je het altijd. Daardoor voel je je slechter en word je nog moeier en minder gemotiveerd, waardoor je weer minder aan je uiterlijk gaat doen. En als je elke dag in je joggingbroek loopt met ongewassen haren is het ook lastig om je echt goed te voelen over jezelf. Zo’n cirkeltje is echt moeilijk om te doorbreken. En hoe langer die duurt, hoe moeilijker het wordt. Maar je kunt een groot verschil maken met kleine dingen!

Ga naar de kapper

Als je je slecht voelt over jezelf is dat altijd aan je haar te zien. Minder volume, minder textuur, minder glans – en dat beïnvloedt onbewust hoe slecht je je voelt, want je denkt, huh, zie ik er altijd zo uit? Het antwoord is natuurlijk nee, maar dat is moeilijk te geloven. Dat demotiveert je dan alleen maar om er echt iets mee te doen, wat het dus in stand houdt. Je kunt dat makkelijk doorbreken met een tripje naar de kapper. Er hoeft niet veel af als je daar geen behoefte aan hebt (of juist wel), maar de hoofdmassage, een maskertje en een nieuwe look kan enorm helpen met je beter voelen!

Nieuwe nagels

Nog iets kleins wat kan helpen met je verzorgder voelen is je nagels laten doen. Zoals ze altijd zeggen: je handen zijn je visitekaartje. Niet alleen naar de buitenwereld toe, maar soms ook naar jezelf! Als je ziet dat je mooie nieuwe nagels hebt kan dat enorm helpen met je zelfverzekerdheid, wat je weer motiveert om andere dingen weer op te pakken. En als je niet in de mood bent voor een tripje naar de salon kun je altijd zelf een potje gellak kopen, in een winkel of zelfs vanuit je bed online. Met gellak krijg je het idee van nepnagels, maar dan een stuk makkelijker – én goedkoper!

Verzorging

Nog iets wat niet ongenoemd moet worden – je lichamelijke verzorging in het algemeen. Dat betekent goed je tanden poetsen, vaak genoeg douchen, enzovoort. Maar ook wat extra verwenning, zoals een nieuw scheermesje, een lekkere scrub of een maskertje. Dan voel je je meteen stukken beter, en je hoeft niet eens je huis uit!

Geef een reactie