Blog

Originele cadeaus

gift box

Cadeaus geven. Het kan soms behoorlijk lastig zijn. Wanneer je iemand niet zo goed kent, kom je nog wel weg met een wijntje of een cadeaubon. Maar wanneer je iemand al wat beter kent, is het wel zo leuk om een cadeautje te geven dat echt bij diegene past. Dus geen onpersoonlijke drank of voedsel, maar iets origineels en bijzonders. Zo kan deze dierbare persoon nog lang plezier hebben van het geschenk. Maar wat is nou een origineel cadeau? Ik zal wat voorbeelden geven.

Een gepersonaliseerd kledingstuk

Een gepersonaliseerd kledingstuk is een leuk idee voor een cadeau. Laat bijvoorbeeld een tshirt bedrukken! Dit is gelijk super origineel om te geven, want van jouw eigen ontworpen shirt is er waarschijnlijk maar één! Wat dacht je van een shirt met een lollige afbeelding van jouw vriend of vriendin? Of een trui met een quote die alleen binnen jouw vriendengroep veelzeggend is? Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het laten drukken op een kledingstuk. Je kunt bijvoorbeeld voor dat ene concert van jouw idool speciale t-shirts laten maken. Wedden dat je zijn of haar aandacht trekt?
Voor het geld hoef je het ook niet te laten, want een origineel bedrukt t-shirt kun je al aanschaffen vanaf zes euro. De kleding waarop je een afbeelding kunt laten drukken is bij tshirtdeal sowieso van goede kwaliteit. Er zijn ook verschillende soorten pasvormen verkrijgbaar. Een bedrukt shirt is natuurlijk meer dan een leuk cadeau. Je kunt het ook gebruiken als bedrijfskleding, of als kleding voor een zomerkamp of een andere activiteit. Zo kun je al de leden van de groep herkennen aan hun shirt. Leuk én handig!

Een fotoalbum

Wat is er nou persoonlijker dan een fotoalbum? Tegenwoordig bevinden de meeste van onze foto’s zich op laptops of mobiele telefoons. Dit is echter best riskant, want wanneer je laptop of mobiel kapot gaat, ben je zonder goede back-up zomaar allerlei herinneringen kwijt. Daarnaast is het niet zo leuk om eens lekker achter je laptop te gaat zitten om herinneringen te bekijken. Het is veel fijner om zo af en toe eens door een boek te bladeren! In een fotoalbum kun je favoriete herinneringen van een persoon plakken, en er bijvoorbeeld stukjes tekst bij schrijven. Het is het leukst om te geven aan iemand die je goed kent, want dan heb je wat meer foto’s paraat.

Een uitje

Een cadeau hoeft niet per se tastbaar te zijn. Samen herinneringen maken is net zo leuk, of misschien zelfs wel leuker. Geef iemand een dagje naar een pretpark of een concert. Of ga samen een weekend weg! Een weekendje weg is wel meer aan te raden voor mensen waar je echt close mee bent. Iemand waar je nog niet zo lang bevriend (of meer dan dat) mee bent, kun je beter trakteren op een dagje uit. Denk aan een tripje naar een pretpark. Plezier gegarandeerd! Het kan ook heel budget proof zijn. Samen met de trein naar het strand bijvoorbeeld, voor een lange wandeling en warme chocomel achteraf.

Geef een reactie