Blog

Hot, hotter, hotst! DE 5 winterjassen trends voor 2018/2019

winterjassen

Nu dat deze schitterende zomer stilletjes aan op het einde loopt en het kwik gaat dalen, wordt het langzaam tijd om je te richten op het nieuwe modeseizoen en om dus eens te kijken naar de winterjassen voor de aankomende winter!

Voordat we gaan kijken naar de nieuwst trends op het gebied van winterjassen eerst een paar tips. Soms raken wij vrouwen het overzicht even kwijt door de vele nieuwe winterjassen maar zorg dat je selecteert vanuit je eigen kader. Kijk naar je lichaamsbouw! Wanneer je zelf bijvoorbeeld niet heel lang bent, kan een lange jas soms niets voor je lichaambouw doen. Let op wanneer je een kleur kiest! Zorg dat je een kleur kiest dat je ophaalt, heb je een erg bleke huidskleur probeer verschillende kleuren winterjassen en kijk wat het best bij je past.
Dit seizoen is het weer veel kleur dus genoeg keuze om uit te kiezen. Winterjassen gaan lang mee en je draagt ze veel dus een goede jas die echt bij jou past is een must!

Metallic look

Wil jij er helemaal hip bijlopen deze winter? Zorg dan dat kijkt naar winterjassen van metallic stof in de kleuren zilver of koper. Deze kleuren zijn helemaal hot aankomende winter en je kunt een hele stoere look creëeren als je het combineert met zwarte of grijze accessoires.

Fake fur

Langzaam maar zeker gaat de modewereld volledig mee in het verlangen onze planeet te beschermen/verbeteren. En zo is dus ook NEPbont weer helemaal in de mode. Wellicht heb je er nog eentje van een vorig seizoen. Dus hup, die zolder op om hem te zoeken!

Think big!

Winterjassen die groot, groter, groots zijn, zijn helemaal hip en happening. Fijn om vele laagjes onder te kunnen dragen wat een trend is deze winter en ze zijn super comfortabel. Heerlijk om je lekker in te kunnen verstoppen tijdens de koude dagen.

Terug van weggeweest

De cape is weer helemaal terug! Lekker makkelijk en vooral snel om even om te slaan voordat je de deur uitrent omdat je 5 minuten te laat bent om de kids van school te halen. Het mooie van de capes, je kunt er alle kanten mee op. Ga je voor een casual chic-look of meer voor de hippie Ibiza-stijl. Een cape kan altijd.

De puffer

En dames, liep je er vorige jaar bij als een Michelin-mannetje in je dikke jas? This is your lucky day! Voor de échte koude dagen zijn de ‘Padded winterjassen’ weer helemaal in! De comfortabele, outdoorwear blijft komend seizoen in de winterjassen terugkomen.

Geef een reactie