Blog

Cadeautips voor mannen

Nu de donkere, herfstachtige dagen zijn aangebroken kunnen we ons weer volop richten op de aankomende feestdagen. Want hoewel veel mensen het jammer vinden dat er een einde is gekomen aan de warme zomerdagen staat er tegelijkertijd een gezellige periode voor de deur. Een periode waarin we meer tijd zullen spenderen met vrienden en familie, ons begeven in versierde huizen met accessoires en verlichting, lekker eten zullen bereiden en cadeautjes geven en ontvangen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken van cadeaus, want dit kan nog wel eens een flinke klus zijn. Ben je nog op zoek naar cadeau-inspiratie voor mannen, dan vind je in dit blog enkele tips.

 

Voor de klussers

Is jouw vriend, vader, oom, broertje of neef vaak de hele dag in de schuur te vinden om allerlei klusjes uit te voeren en is heeft hij altijd wel een handige oplossing, dan is het aannemelijk dat je een cadeau wilt geven dat goed pas bij zijn hobby. Laat je bijvoorbeeld eens informeren over gereedschap en zoek iets uit wat toe is aan vervanging of nog niet in zijn assortiment staat. Bijvoorbeeld een heggenschaar, een nieuwe boormachine of handige gereedschapskoffer.

 

Voor de tuinliefhebbers

Je kent het wel, het eerste zonnestraaltje van het jaar komt tevoorschijn en ze zijn weer helemaal in hun nopjes. Degene aan wie je het cadeau wilt schenken is de hele dag buiten te vinden en steekt dan ook graag voor al zijn vrienden de barbecue aan. Een nieuwe barbecue of een accessoireset zou het perfecte cadeau zijn. Heb je twee mooie bomen in de tuin staan of heb je veel ruimte over, dan zou je een hangmat kunnen geven. Zo kan jouw vriend bij iedere zonnestraal op zijn vrije momenten heerlijk ontspannen in de tuin heen en weer schommelen in de hangmat. Wie wilt dat nu niet?

 

Voor de fashionista’s

Niet alleen vrouwen geven om hun uiterlijk, ook mannen krijgen een goed gevoel wanneer zij er verzorgd en stijlvol bijlopen. Hiermee kun je degene een handje helpen door een mooi accessoire cadeau te geven. Denk aan een nieuwe hoed, horloge of een gouden ring 14k. Met sieraden goud van Blush Jewels geef je hoe dan ook een schitterend cadeau weg. Vind je het lastig om de stijl goed in te schatten of kom je er simpelweg niet helemaal uit, dan is een cadeaubon van een juwelier of modewinkel altijd een goed idee.

Geef een reactie