Blog

Een verjaardagscadeau voor mannen

cards

Als ik terugdenk aan de tijd dat ik een klein meisje was, was alles anders. De kinderen speelde buiten want er waren nog geen spelcomputers en telefoons, het eerste beetje internet kwam binnen via een kabel en dan stopte de telefoon ermee. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het meeste wat mij is bij gebleven, het contante geld.

 

 

Veranderingen rondom geld

Toen ik nog niet eens zo oud was gingen wij over naar de euro. De mooie gekleurde briefjes maakte plaats voor saaie briefjes, de munten werden kleiner en de prijzen in de winkels schoten omhoog. Veel mensen konden maar niet wennen aan het nieuwe geld. Bij het omwisselen van gulden naar euro bij de bank kreeg ik nog een boek mee met alle euromunten erin, dat moet ik nog ergens hebben liggen. Naast de briefjes en de munten was de grootste verandering uiteindelijk de pinpas. We hoefde niet meer in de rij te gaan staan bij de bank maar konden met via een grote kast uit de muur trekken. Nu, heel veel jaren verder, kunnen wij ons geen leven zonder bank passen en creditcards voorstellen. Sterker nog, er zijn nog maar weinig mensen die nog met contant geld betalen!

 

Verandering portemonnee

De hele portemonnee lijkt zelf verdwenen. Die is niet meer nodig wanneer je alles pint. Wel zie je steeds vaker de secrid wallet. Dit is een klein mapje waar meerdere passen in kunnen. Zo heb je altijd al je passen bijdehand. Er zitten ook geen vakjes in voor kleingeld. De secrid wallet heeft eigenlijk de portemonnee vervangen. Door een goede sluiting op deze wallets is het ook nog veiliger dan een normale portemonnee. De passen kunnen er niet gemakkelijk uitvallen.

 

Verjaardagscadeau mannen

Nog even goed nieuws, we kunnen weer een cadeau toevoegen op de lijst voor “lastige mannen”. Voor vrouwen is het namelijk een drama om een goed cadeau voor mannen te verzinnen. De secrid wallet is een product wat daadwerkelijk wordt gebruikt en doordat er veel keuze is in kleuren en materialen vind je altijd wel een secrid wallet die bij die persoon past. De wallet is veilig in de kontzak te stoppen (daar laten de meeste mannen namelijk hun portemonnee) en de passen kunnen niet breken. De wallet is namelijk gemaakt van een zeer sterk materiaal dus breken of verbuigen zal de wallet niet doen. Dit product gaat dan ook jaren mee zonder enige problemen. Dus mannen, koop er zelf geen één want dan hebben de vrouwen geen verjaardagscadeau dit jaar.

Geef een reactie