Blog

Altijd op zoek naar nieuwe merken voor kleding

daily paper

Wanneer je net als ik een beetje een fashionista bent, dan ben je altijd op zoek naar nieuwe merken. Je wil altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode en fashion. Dat is natuurlijk ontzettend leuk. Tegelijkertijd is het ook erg tijdrovend. Continu alle trends volgen en weten welk merk hip is – dat kost tijd! Daarom deel ik maar al te graag mijn vondsten met jullie, mijn lieve lezers. Dus ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe merken voor kleding en ben je nog niet bekend met namen als Daily Paper? Ga er even lekker voor zitten dan praat ik je weer helemaal bij.

Tijdloos tegenover trends

Er zijn een aantal merken die tijdloos lijken te zijn. Ik heb het dan natuurlijk over de bekende modehuizen zoals Gucci, adidas, Vans en ga zo maar door. Vrijwel elk persoon ter wereld kent deze namen. Als beginnende fashionista ben jij natuurlijk ook al lang bekend met deze indrukwekkende en tijdloze kledingmerken. Jij bent eerder geïnteresseerd in de trends van het moment. Welk minder bekend merk is hip en welk merk moet je koste wat kost vermijden? De echte fashionista’s onderscheiden zich van de rest doordat ze op de hoogte zijn van de hipste, nieuwste trends.

Nieuwe waardering voor streetwear

Vroeger dacht ik altijd dat streetwear kleding altijd iets was dat voornamelijk gedragen werd door jongens en skaters. Door mensen die echt vaak op de straat rondliepen. Wat was ik toch naïef. Toen ik kennis maakte met het hippe Amsterdamse merk Daily Paper kreeg ik een nieuwe waardering voor streetwear. Deze kleren van Daily Paper worden niet zomaar ontworpen en gemaakt. Er zit echt een verhaal achter de kleding. Daily Paper onderscheidt zich als merk dankzij hun unieke visie en hun bijzondere gevoel voor trends. Andere indrukwekkende merken voor streetwear zijn HUF, Stüssy en OBEY.

Stijlvol klaar voor de winter

Aangezien momenteel het hard afkoelt buiten, ben jij vast en zeker op zoek naar warme kleding. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een prachtige jas van een van de eerder genoemde merken te kopen. Persoonlijk geef voor een winterjas de voorkeur aan een jas waarin ik er altijd moeiteloos netjes uit zie. Onderlaatst was ik echt compleet verliefd geworden op een winter jas van Creenstone. Ik moet zeggen dat ik ook Co.Exist en Gipsy iedereen kan aanraden. Dus pak een kopje thee, ga er goed voor zitten en zoek er lekker op los. Als je nog gave nieuwe merken tegenkomt, laat het mij dan ook even weten!

Geef een reactie