Blog

Unieke vloer voor een prachtig trendy woonkamer

visgraat vloer

Fashion komt voor in alle soorten en maten. Zo zijn er trends die komen en gaan wat betreft kleding, make-up en haarstijlen. Wist je dat er ook fashion is wat betreft de look van jouw woonkamer? Er zijn allerlei leuke en verrassende manieren waarmee je jouw woonkamer een unieke uitstraling geeft. Zo kan de juiste bank of die ene perfecte kast al het verschil maken. Ook de basics van elke ruimte dragen bij aan het design. Ik heb het dan natuurlijk over het behang of de verf en de vloerbedekking. Met een unieke vloer kun je al eenvoudig een prachtige trendy woonkamer creëren. Een visgraat vloer is hier bijvoorbeeld erg geschikt voor.

Trendy combinatie van patroon en kleur

Wanneer je een trendy woonkamer wil creëren, dan moet je een goede balans vinden tussen patronen en effen kleuren. Alleen maar patronen geeft al gauw een te druk gevoel. Daarentegen kunnen enkel en alleen effen kleuren weer wat saai en melancholisch overkomen. Voor een woonkamer is de nieuwste trend om een combinatie van patronen en effen kleuren te maken. Heb je een unieke visgraat vloer? In dat geval is het verstandig om een rustige effen kleur op de muren te plaatsen. Combineer je een visgraat vloer met een druk behang? Dan komt de ruimte erg schreeuwerig op je over. Bovendien dat niet van deze tijd.

Na de basis komen de details

Heb je een goede, trendy basis voor de woonkamer gecreëerd? Dan is het tijd om de aandacht te leggen op de details van de ruimte. Wat voor uitstraling moet de woonkamer hebben? Met details kun je een bepaald beeld realiseren. Deze details bepalen met andere woorden hoe trendy en hip jouw woonkamer is. Zit er bijvoorbeeld een bepaalde kleur op de muren, in het behang, of op de vloer? Ga dan voor accessoires die in het verlengde liggen van dit kleurenpallet. De meubels mogen een hele andere kleur zijn. Door bijvoorbeeld kussens in dezelfde of vergelijkbare kleur op de bank te plaatsen, creëer je een bijzonder verwelkomende sfeer. Dat is momenteel helemaal hot.

Voordeel van een unieke vloer

Heb je bijvoorbeeld een prachtige en trendy houten visgraat vloer? Dan kunnen meubels met houten details een smaakvolle toevoeging zijn. De meubels mogen qua stijl in dit geval zowel modern als klassiek zijn. Beide zijn momenteel erg populair. Bovendien leent een visgraat vloer zich ideaal voor meerdere interieurstijlen. Hierdoor is de visgraat vloer vandaag de dag nog steeds erg populair en trendy. Ben je niet zo thuis in het realiseren van stijlvolle designs, maar wil je wel meegaan met de nieuwste trends? In dat geval raad ik je aan om een visgraat vloer te nemen. Een visgraat vloer geeft namelijk elke kamer direct een speciale uitstraling. Je hebt instant sfeer met zo’n smaakvolle visgraat vloer.

Geef een reactie