Blog

Guess: een van mijn favoriete modemerken

guess

Een van mijn favoriete kleding merken is Guess. Ruim tien jaar gelden heb ik mijn eerste shirtjes en broeken van dit geweldige merk gekocht. Sommige driegt uit de winkel en sommige tweedehands. Guess is natuurlijk een redelijk prijzig merk wat betekent dat het niet altijd mogelijk is om de gehele collectie los te kunnen kopen van Guess. Je moet doseren, wat betekent dat je keuzes moet maken welke producten je van Guess koopt en welke niet. Voor mijn figuur past Guess perfect. Ik heb namelijk een soort zandloperfiguur en Guess is eigenlijk het enige merk zonder enorme taille aanpassingen. Deze kleding staat bij perfect en is de kleding waar ik mij goed in voel. Naast het feit dat Guess mij geweldig goed staat is het ook erg duurzame kleding. Ze gaan redelijk lang mee en gaan niet snel stuk.

Opvallen in Guess kleding

Guess is toch wel een merk waarmee je echt opvalt, zoals de kleur, het logo en de details van de kleding. Vaak is de kleding voorzien van uitgesproken details en opvallende prints en kleuren. Iedereen herkent het logo wel. Dit is ontstaan doordat veel modellen artikelen dragen van het fashion merk. Op die manier is het redelijk vaak in de publiciteit en komt het vaak naar voren. Daarnaast zijn de kleren van Guess gemaakt door echte kleding designers. De kleren zijn gewoon trendy en vallen in de smaak van veel mensen. Je valt goed op doordat de designers daar rekening mee hebben gehouden.

Tweedehands kleren

Een goede oplossing voor het kopen van Guess kleding als je niet heel breed zit is tweedehands Guess kleding shoppen. Let wel op dat als je tweedehands kleren koopt dat er een mogelijkheid bestaat dat ze nep zijn. Het is namelijk een bekend merk en voor veel mensen erg gewild. Daarom is de kans dat er ook namaakproducten verkocht worden heel groot. Kijk altijd of de verkoper wel een bonnetje erbij heeft of kan aantonen dat hij of zij het daadwerkelijk van een echte winkel heeft gekocht. Uit de prijs is al snel op te merken of het echt of nep is. Doe thuis ook onderzoek naar het merk en echtheidskenmerken. Zo val je niet snel door de mand en doe je geen dure miskoop. Tassen, kleren en riemen zijn allemaal makkelijk na gemaakt in landen zoals China. Let goed op wat je koopt, doe goed onderzoek en laat je niet gek maken door een slim verhaaltje van de verkoper. En het allerbelangrijkste: heb veel plezier van je mooie Guess kleding, tweedehands of nieuw gekocht!

 

Geef een reactie