Blog

De winterkou komt, een onesie is de oplossing!

Onesie kopen

Brrrrr, bah! De winterkou komt eraan! Ik heb mijn winterkleding alweer uit de kast getrokken, jullie ook? Naast mijn winterkleding ben ik ook volop bank-zit-dekentjes aan het inslaan. Maar wat mij ergert aan die dekentjes is dat ze vaak nog te klein, te dun of gewoon vervelende stof bevatten! Ik ben opzoek gegaan naar iets anders en een vriendin van mij rade me aan om een onesie te kopen, want zij had er ook eentje aangeschaft. Ze zitten hééérlijk en zijn goed warm vertelde ze aan mij. Ik dacht bij mezelf, “een onesie? Wat is dat nou weer?”. Ik ging ‘onesie’ even opzoeken en al snel zag ik dat het super populaire jumpsuits zijn. Het was nog een hele klus om een onesie uit te zoeken. Dit kwam doordat het aantal soorten, vormen en kleuren gigantisch was. Het duurde even voordat ik een keuze kon maken uit een superheld, mijn lievelingsdier, mijn lievelingskleur of gewoon een eenhoorn. Uiteindelijk ben ik voor een Supergirl onesie gegaan, omdat ik er wel eens als een superheld bij wilde lopen!

Super kleding voor de winter

Mijn Supergirl outfit was niet alleen een superheld outfit maar ook super warm tegen de koude winterdagen! Onesies zijn lekke warm omdat ze gemaakt zijn van warme fleece-stof of katoen dat goed de warmte bewaart. Onesies zijn echt de perfecte lounge outfit voor de herfst én natuurlijk de winter. Het lijkt op het eerste gezicht een kinderlijke outfit, maar niets is minder waar. Want merendeel van de warme jumpsuit dragers is gewoon volwassen! De grappige, leuke en schattige jumpsuits zijn de afgelopen jaren zo populair geworden dat ze nu in gigantisch veel varianten worden gemaakt.

Een onesie blijft leuk voor de kids!

De onesie begon als een volwassen rompertje. Een kinder jumpsuit voor volwassenen dat opeens héééél populair werd. Maar de jumpsuits zijn opeens populairder geworden dan de traditionele rompertjes. Kinderen zijn helemaal fan geworden van de onesie. Dit komt waarschijnlijk doordat de kids er graag bijlopen als hun superheld of lievelingsdier. Ik heb mijn neefje van 5 een onesie gegeven voor zijn verjaardag en hij is er helemaal weg van. Ik krijg wekelijks een grappige foto van hem in zijn beren outfit. De kleine man is volgens zijn moeder er niet meer uit te slaan en hij wil hem ook aan naar school. Dat was niet helemaal de bedoeling natuurlijk, maar met halloween of carnaval mag hij hem zeker aandoen!

Heb jij misschien ook al een onesie óf heb jij een andere manier gevonden om heerlijk warm te blijven deze winter? Ik ben benieuwd naar je verhaal! Laat het mij weten via het contactformulier!

Geef een reactie