Blog

Hoe kies je de perfecte zwemkleding?

Het is op dit moment helaas nog erg koud, zo midden in de wintermaanden. Dat geeft jou mooi tijd om na te gaan denken over wat voor badmode je van de zomer wilt gaan dragen. Het kiezen van de juiste outfit voor op het strand of bij he zwembad kan een lastige taak zijn. Hoe vaak mensen ook tegen je zeggen dat iets je heel goed staat, je zal je toch bij sommige bikini's afvragen of het wel echt zo is. De exposure die je hebt bij het dragen van zwemkleding is dan ook vaak een bron voor zorgen. Gelukkig zijn er veel soorten zwemkleding, en kan ook jij het juiste setje vinden om vol zelfvertrouwen te paraderen op het strand!

Laat je niet gek maken

Je denkt misschien dat je een bepaalde bikini niet kan dragen omdat je misschien een beetje een overhangend buikje hebt, of om welke reden dan ook. Laat dit soort kleinigheden waar jij je waarschijnlijk meer zorgen over maakt dan andere mensen jou niet tegenhouden. Focus op de dingen waar jij je fijn of comfortabel in voelt, en niet de kleding waarvan je denkt dat je dat nou eenmaal hoort te dragen!

Wat voor activiteit doe je meestal?

Niet iedereen gebruikt haar zwemkleding voor dezelfde activiteiten. Je gaat misschien voornamelijk liggen zonnen en het gewoon gezellig hebben zonder ook maar een druppel water te zien, of je bent wel iemand die graag een duik in het water neemt. Misschien ga je zelfs wel gewoon een paar baantjes trekken in het zwembad. Natuurlijk is dat onderscheid ook belangrijk voor het kiezen van zwemkleding. Als je gaat zonnen dan wil je zo min mogelijk stof om rare tan lines te voorkomen. Daarentegen wil je waarschijnlijk liever iets stevigers als je in de zee gaat zwemmen, en iets aerodynamisch als je graag baantjes trekt in het zwembad.

Blijf in jezelf geloven

De belangrijkste factor voor de vraag of een bepaalde strandoutfit jou wel goed staat is het volgende. Voel jij je wel zeker in jouw outfit? Bijna het enige wat jouw zwemkleding kan maken of kraken is de manier waarop je het draagt. Natuurlijk is het logisch als je af en toe een beetje ongemakkelijk bent, maar andere mensen gaan pas écht opmerken dat iets niet zo goed bij je past als jij je daarnaar gedraagt. Loop je daarentegen vol zelfvertrouwen over het strand heen loopt alsof jouw bikini speciaal voor jou gemaakt is, dan zullen mensen het eerder leuk bij je vinden staan. Zoek daarom vooral iets waar jij je gewoon goed in voelt!

Geef een reactie