Blog

Online shoppen… waar is de hulp die je nodig hebt?

Live chat service

Ik vind online shoppen dus echt helemaal het einde. Heerlijk neuzen tussen de mooiste merken in de diverse webshops. Hier en daar wat bestellen en dan maar wachten tot je nieuwe spullen geleverd worden. Of het nu gaat om materialen om mee te klussen of om kleding. Online shoppen is echt mijn ding. Maar soms mis ik ze wel. De dames en de heren van de fysieke winkels. De dames en de heren die je met raad en daad bijstaan. Met een live chat service kun je deze hulp ook online krijgen. En dat is wel heel erg fijn. Je krijgt dan toch een beetje hulp bij je aankopen en je kunt je vragen stellen over levertijden en maten. Net als in een echte winkel.
Live chat service

Het winkelpersoneel is hun gewicht in goud waard

Kijk, soms is het echt heel vervelend. Je bent nog geen twee stappen in een winkel en er staat al een dame of heer naast je om je te vragen of je het kunt vinden. Ja, weet ik veel, ik ben er net! Maar die mensen die in de winkels werken, die hebben dus echt de service hoog in het vaandel staan. Ze zijn er voor jou. Natuurlijk om je dingen te verkopen, maar ook zeker om je te voorzien van advies. En dat is toch fijn. Zeker wanneer je in je eentje gaat shoppen.

Online winkelpersoneel weet ook van de hoed en de rand

Je kent ze wel, de pop-ups. Bloedirritant, net als wanneer je net een winkel bent binnengestapt en er al iemand naast je staat. Maar zie deze pop-ups als een melding. “Als je hulp nodig hebt, ik ben er voor je”. En dan zijn ze ineens een stuk minder vervelend. Zeker wanneer je weet dat je écht deskundige hulp krijgt wanneer je je vraag stelt aan de online winkeldame of -heer. Dat is ook wat waard.

Het winkelpersoneel is er voor jou

Of je nu in een echte winkel of online gaat shoppen, het winkelpersoneel is er voor jou. Zij geven jou het gevoel dat je op de juiste plek bent met je vragen. Zij hebben alle antwoorden voor je. En hebben ze die niet? Dan gaan ze voor je op zoek. Net zolang tot jij de antwoorden hebt die je nodig hebt om over te gaan tot een aankoop. Het gaat nog niet eens om een grote aankoop, het is voor het winkelpersoneel vooral belangrijk dat jij tevreden de (web)winkel verlaat.

Geef een reactie