Blog

Schoudertassen kopen? Bekijk hier de trends van dit seizoen

schoudertassen

Een goede tas is altijd prettig om te hebben, je wilt natuurlijk wel alle spullen mee kunnen nemen naar je werk of naar je opleiding. Het is alleen wel zo dat er heel wat verschillend soorten zijn waar je uit kunt kiezen. Lang niet iedereen vindt het prettig om een rugtas te nemen, er zijn ook een hoop mensen die toch wel de voorkeur uitgeven aan een schoudertas. Een schoudertas is de ideale soort tas als je het niet prettig vindt om met veel gewicht op je rug te lopen. De vraag is, welke trends voor schoudertassen zijn er nu eigenlijk in 2018? Dit hebben we allemaal voor je uitgevogeld!

Welke tassen dit jaar kopen?

Schoudertassen zijn altijd een beetje hetzelfde, alleen zien we dit jaar wel enkele kleine verandering. Waar bij de rugzakken en andere tassen felle kleuren in de mode zijn zien we bij schoudertassen juist dat deze over het algemeen een stukje donkerder zijn geworden dit jaar. Ze hebben dan ook in de meeste gevallen een echte wintertint die goed past bij de koude wintermaanden. Denk maar bijvoorbeeld aan een donker bruine of een zwarte tas.

Wat wel opvalt is dat er grote verschillen zitten tussen de schoudertassen voor mannen en vrouwen. Bij de vrouwen zien we toch wel dat er ergens nog een klein deel een opvallende kleur zal hebben, zo kan het zijn dat het label voorzien is van een fel neonkleurtje. Bij de herentassen is dit helemaal niet aan de order, deze tassen zijn namelijk nog steeds gewoon donker. Voor de heren is dit dan ook wel echt het mooiste, het ziet er raar uit als zij met felle kleuren rondlopen. De meeste merken blijven dit jaar dus dicht bij de basics, de echt felle tassen zijn al wel weer een beetje uit als we kijken naar de schoudertassen. Je weet alleen nooit wat de toekomst gaat brengen natuurlijk!

De voordelen van een schoudertas

Er zitten veel voordelen aan het nemen van een schoudertas. Het grootste voordeel is dat er niets meer op je rug zal zitten, je zult dus ook niet heel de dag krom te hoeven lopen door het zware gewicht. Dit is natuurlijk ook wel eens een keer prettig. Daarnaast is het zo dat een schoudertas over het algemeen iets dikker is, hierdoor zullen je spullen nog beter beschermd zijn dan voorheen. Voor de mensen die een laptop meenemen naar school is dit een onmisbaar onderdeel, je wilt natuurlijk niet hebben dat deze na een tijdje al gaat slijten. Dit zou immers zonde zijn van een goede tas.  Dit jaar is Hilfiger echt groot geworden op het gebied van schoudertassen, niet voor niets dat je deze merktassen dan ook nog volop bij winkels als de Bijenkorf kunt vinden. Loop zeker eens binnen, voor je het weet heb jij ook een schoudertas waar je super lang plezier van zult hebben.

Geef een reactie