Blog

Je trouwdag is een dag om naar uit te kijken!

Trouwauto huren

Je hebt de partner van je dromen gevonden en nu mag je de dag van je leven gaan organiseren. Alleen de voorbereidingen al geven veel voorpret. Maar ze kunnen ook veel stress opleveren. Want er moet altijd meer worden geregeld dan je van te voren had kunnen bedenken. Natuurlijk kun je online wel planningslijsten vinden met wat je wanneer zou moeten gaan doen. Maar die lijsten zijn nooit helemaal precies toegespitst op jouw grote dag. Je zult dus altijd nog aan meer dingen moeten denken. Een jurk uitzoeken, een pak uitzoeken, een trouwauto huren, de taart bestellen, het lijkt allemaal zo simpel. Toch kan dat nog best tegenvallen. Begin daarom ruim op tijd met je planning.

Maak een map met meerdere tabbladen

Tegenwoordig doen we bijna alles digitaal, maar voor de voorbereiding voor je trouwdag is het wel fijn om een fysieke map in handen te hebben. Hierin kun je snel even een aantekening maken, plaatjes met sfeerbeelden inplakken en afstrepen wat je geregeld hebt. Ook kun je in zo’n map de kosten lekker overzichtelijk noteren. De meesten van ons hebben toch, ook voor onze trouwdag, te maken met een bepaald budget. Om dat goed te kunnen bewaken is een financieel overzicht, een financiĆ«le planning en budgetbeheer wel van belang. Nog een voordeel van zo’n map is dat je deze overal mee naartoe kunt nemen. Je hebt geen stroom nodig om ‘m op te laden.

Alles valt of staat met je planning

Sommige dingen kosten meer tijd (en geld) dan je van tevoren had bedacht. Daarom is het echt slim om ruim van te voren te beginnen met sparen en plannen. Op tv zie je wel dat de mensen een jurk uitkiezen en deze direct mee naar huis nemen. Maar in het echt is dat zelden het geval. Het kan zomaar zijn dat de jurk van jouw dromen een besteltermijn van 6 maanden of meer heeft! Dat is wel iets om rekening mee te houden. Ook is het verstandig om ruim van tevoren te overleggen met de bloemist. Welke bloemen zijn op jouw trouwdag in het seizoen en welke bloemen kunnen echt niet geleverd worden?
Trouwauto huren

Maar bovenal: geniet!

Het lijkt echt een stressvolle periode naar je trouwdag toe. Maar vergeet niet, ook tijdens de voorbereidingen, af en toe even echt te genieten. De dag zelf is zo voorbij, geniet dus vooral van ieder moment. En voor de herinneringen huur je natuurlijk een goede fotograaf in!

Geef een reactie